Maatwerk rouwarrangementen


Rouwbloemen vertalen de emotie

Maatwerk rouwboeketEr zijn soms momenten in het leven waarbij woorden tekortschieten en emoties de baas zijn. Bloemen zeggen meer dan woorden en kunnen de emotie op gepaste wijze weerspiegelen. Flower Unique heeft een ruime ervaring in het maken van unieke, eigentijdse of traditionele rouwarrangementen. Wij kunnen u adviseren bij de bloemkeuze van uw afscheidsbloemen, de vorm en de stijl om uw laatste groet in bloemen te vertalen.

Maatwerk rouwarrangement
In een persoonlijk gesprek met u kunnen wij uw wensen en gevoelens om zetten naar een passend bloemenarrangement voor uw dierbare. U kunt uw rouwbloemen bij de uitvaartverzorger bestellen, maar door uw idee├źn persoonlijk te komen toelichten, bij ons in de winkel, kunnen wij u beter adviseren en zullen wij een rouwarrangement maken dat beter bij de overledene zal passen. Uiteraard kunnen wij op afspraak ook bij u langskomen.

Voor persoonlijke op maat gemaakte rouwarrangementen kunt u zich laten leiden door het toevoegen van specifieke items die uw naaste dierbaar waren. In het verleden heeft Flower Unique zich laten inspireren door o.a. hobby attributen van een dierbare, welke op fraaie wijze in het rouwbloemwerk verwerkt zijn. U kunt hierbij denken aan een gitaar of schilder gereedschap bijvoorbeeld.

Voor een overzicht van de gevoerde standaard rouwarrangementen kunt u kijken in de webwinkel. Voor specifieke op maat gemaakte arrangementen gelieve contact met ons op te nemen.